Mustafa ef.Cerić pozvao muslimane da bojkotuju YouTube i Google

U znak protesta na skoro objavljeni film koji na provokativan i uvredljiv način predstavlja poslanika Muhammeda a.s. Mustafa ef.Cerić pozvao je na bojkot. Pozvao je sve muslimane da naredna 3 dana bojkotuju YuoTube i Google.

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti:

Poziv dana:

Dragi moji,Bojkotirajte YouTube i Google samo 3 dana! Ranije je to bio samo 13-minutni propagandni snimak objavljen na YouTube-u protiv Poslanika, a.s., ali sada je na YouTube-u objavljen puni 74-minutni film pod nazivom “Nevin prorok” kojeg je lahko pronaći, pošto je više od milijarde muslimana protestiralo protiv ovog filma širom svijeta i više od 100 ljudi je ubijeno.

Braćo i sestre ovo je vrlo važna vijesti. Istraživači su upozorili sve muslimane na svijetu da od danas i 3 sljedećih dana ne koriste Google i YouTube jer su najavili da neće blokirati film koji vrijeđa Muhammeda, mir i blagoslov na njega, ovo će ih dovesti do gubitka od više od 210 miliona dolara, jer u svijetu koristi Google i Youtube oko milijardu i po muslimana.

Ako ste istinski musliman i sljedbenik Muhammeda, a.s., onda možete biti dio ovog protesta.Učestvujte u prenošenju ove poruke kako bismo mogli odgovoriti Bogu Svevišnjem kad nas bude pitao šta smo preduzeli kad su vrijeđali Njegovog Miljenika, neka je Allahov mir na njega! Molimo vas nemojte odustati, već proširite vijest dalje.

Komentariši