Prvi trailer za novog Batmana, Robert Pattison u ulozi Viteza tame

Batman u ulozi Roberta Pattisona, jedan od najiščekivanijih filmova o DC-u. Danas je redatelj Matt Reeves predstavio prvi pogled na Pattinsonovu ulogu u Vitezu tame.

Možda nekoga iznenađuje, produkcija filma puštena je zbog pandemije, ali snimka koju je Reeves donio na DC-ovu virtualnu konvenciju FanDome prilično je dobar pogled na ono što fanovi Viteza tame trebaju očekivati. Kao i uvijek u Gotham Cityju, zločin divlja, a neka gadna sila pokušava doći do Batmana. Priča se događa oko dvije godine u karijeri Brucea Waynea kao Batmana, razdoblja u kojem je on još uvijek samo maskirani osvetnik. Reeves je naglasio da Batman još nije Batman, a postoje ljudi “koji ga se plaše, sasvim iskreno.”

Trailer također predstavlja nekoliko glavnih likova, uključujući Jamesa Gordona, Jeffreyja Wrighta i Ženu Mačku, Zoe Kravitz. 

Vjerojatno najšokantniji dio prikolice nisu Pattinson i Reeves, koji su preuzeli Batmana, nego Brucea Waynea. To ne izgleda dobro uređena, sastavljena playboy verzija Brucea Waynea koju obožavatelji Christiana Balea, Michaela Keatona, pa čak i portreti Bena Afflecka mogu očekivati. Pattinsonov Bruce Wayne malo je lukaviji, malo više goth

“Bez obzira što priča nije  o porijeklu za njega, ali je nešto što dotiče njegovo porijeklo”, rekao je Reeves.

Reeves je podijelio nekoliko detalja u posljednjih nekoliko mjeseci, uključujući prethodni prvi pogled na Pattinson-ov Batmanov kostim i slike novog Batmobila. Film je prvobitno trebao biti objavljen 21. juna 2021., ali zbog pandemije koja je utjecala na produkciju i druga filmska izdanja ove godine, Batman je odgođen na 1. oktobar 2021.

 Kašnjenje je mnogo za sve Batmanove fanove, ali na temelju slike koje smo vidjeli dosad, puštanje tokom mjeseca Noći vještica čini se prilično savršeno.

Komentariši